Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров изрази оптимизъм, че с новите

...
Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров изрази оптимизъм, че с новите
Коментари Харесай

Капитанът на "ЦСКА-София": Дано вдигнем някаква купа

Капитанът на " ЦСКА-София " Николай Бодуров изрази оптимизъм, че с новите попълнения отборът е станал по-силен и през идващия сезон ще успее да се пребори за първи трофей. От основаването на клуба през 2016 година кандидатът за правоприемник на банкрутиралия ЦСКА приключи три пъти на второ място в шампионата и отпадна един път в I кръг и два пъти на 1/2-финал в шампионата за Купата на България.

" Новите са работоспособни момчета, влагат се във всяка една подготовка, не се пестят. Определено новите са положителни за нашия тим. От такива футболисти имаме потребност. Доволни сме всички. Надявам се да създадем мощен сезон и да вдигнем някаква купа, която е толкоз дълго чакана ", показа Бодуров.

Официалното показване на състава на " ЦСКА-София " за сезон 2019/2020 година се състоя в събота пред към 1000 фенове на ст. " Българска войска ". На терена излязоха 25 футболисти, от които деветима са нови по отношение на края на предното състезание: Денис Давидов, Греъм Кери, Тони Уот, Густаво Бусато, Диего Фабрини, Петър Занев, Митко Митков, идващият от школата Петър Петров и завръщащият се от наем в " Етър " Пламен Гълъбов.

Феновете получиха първи усещания от новия тим в контрола против третодивизионния " Вихрен " (Сандански). " Червените " победиха с 3:0 след попадения на Греъм Кери в 28-ата, Али Соу в 53-тата и Рубен Пинто в 83-тата мин. Първият формален мач на вицешампионите на Първа лига е още на следващия ден - домакинство против черногорския " Титоград " в I кръг от квалификациите за Лига Европа.

" Ще забележим в първия мач дали тимът е подготвен. Според мен не е на 100%, само че на 80-90 % сме подготвени - разяснява капитанът Бодуров. - Надявам се първия съперник сполучливо да го преминем. А по-късно ще са ни нужни повече от 100%, в случай че желаеме да преодолеем противниците. Не сме коментирали за подценяване. Не мисля, че някой ще подцени " Титоград ", тъй като едно подценяване ще ни коства много скъпо. Задължени сме да минем първия съперник. Вторият е много сериозен (б. р. - " Осиек ", Хър). Първият - не толкоз, само че черногорците са здрави момчета, в случай че не подходиш съществено, ще си изпатиш. Ще е здрава борба. "

Междувременно от УЕФА оповестиха името на съдията, който ще управлява първия мач сред " ЦСКА-София " и " Титоград ". Двата тима ще бъдат изведени на ст. " Българска войска " на следващия ден от 20:30 ч. от португалеца Луиш Годиньо (33 г.).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР