Капитанът на сръбския национален отбор Душан Тадич отново има среща

...
Капитанът на сръбския национален отбор Душан Тадич отново има среща
Коментари Харесай

Душан Тадич: Искаме да отидем на Еврофиналите със стил

Капитанът на сръбския народен тим Душан Тадич още веднъж има среща с българи, откакто преди две седмици гостува с клубния си отбор Фенербахче в Разград в шампионата Лига на Конференциите. Утре от 16:00 часа българско време на стадиона в Лесковац той ще изведе родината си против България в решителен мач.

Сърбия има 13 точки в група G и при една или три извоювани ще се класира за Евро 2024 в Германия. От своя страна българите са единствено с 3 точки на последното място в потока.
 Пикси: България е съгласно класирането не е в добра позиция, само че има класа.
Пикси: България е съгласно класирането не е в добра позиция, само че има класа.

Ето какво сподели

" Последен мач. В доста добра обстановка сме и желаеме да се класираме с добра игра. И да сме на Европейско състезание. И след две следващи Световни било би хубаво да сме и на Европейско в този момент. Искаме да мине всичко обикновено ", стартира Тадич.

" Жалко е, че постоянно решаваме класиранията си все в последния кръг, само че по-добре да се взема решение в последния кръг, само че да се класираме. Най-важното е да се класираме. Мисля, че се намираме в най-хубавия миг на селекцията, на целия щаб. Не е значимо какъв брой си мощен самостоятелно, фокусирани сме върху мача на следващия ден ", добави атакуващият халф.

Тадич беше запитан дали си приказват в съблекалнята със съотборниците по какъв начин имат най-лесния вероятен противник, към момента без победа в квалифкациите. Но селекционерът Стойкович прекъсна Тадич и отговори: " В съблекалнята приказвам аз, а не те ", след което се засмя.

А Тадич продължи за диалозите на селекционера Пикси Стойкович в съблекалнята ": Той ни стимулира с диалози, да сме оптимално фокусирани, тъй като идва един от най-важните мачове. Това е нашият фокус. Не честваме авансово. Искаме да отидем на Еврофиналите със жанр. Това е нашият селекционер и ние имаме цялостна централизация. Нямаме желание да подценяваме никого, а на следващия ден действително е най-важната среща в задачите квалификации ", приключи досегашният капитан на Аякс.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР