Капитанът на шведския национален отбор по футбол Виктор Линдельоф е

...
Капитанът на шведския национален отбор по футбол Виктор Линдельоф е
Коментари Харесай

Виктор Линдельоф е бил инициатор за прекратяването на мача с Белгия

Капитанът на шведския народен тим по футбол Виктор Линдельоф е обсъждал със своите съотборници и с играчите от отбора на Белгия дали да продължи мача от квалификациите за европейското състезание, след което шведите взеха решение да не излязат за второто полувреме, сподели футболистът пред шведския вестник " Афтонбладет ".

" Говорих със съотборниците си и на всички ни беше ясно, че не желаеме да продължаваме да играем. Белгийските играчи се съгласиха с нашата позиция. Тези, които имат родственици или другари тук, желаеха да се свържат с тях и да схванат дали всичко е наред ", съобщи Линдельоф.

Старши треньорът на шведския народен тим Яне Андерсон сподели, че също не е имало различен избор, с изключение на да се прекъсне мача.

" Когато слязох на трибуните по време на почивката, получих информация какво се е случило. Нямахме различен избор, с изключение на да не доиграем мача ", добави той.

Малко преди мача в Брюксел. Срещата сред тимовете на Белгия и Швеция, която се игра на стадион " Крал Бодуен " в Брюксел, беше при резултат 1:1 след първото полувреме. Шведските футболисти научиха за случилото се по време на почивката и отхвърлиха да излязат за второто полувреме, а по-късно от УЕФА публично удостовери решението. Днес белгийският ефирен канал VRT, базирайки се на източник от полицията, заяви, че. Шведският тим и неговите почитатели са били в Брюксел от локалната полиция.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР