Капитанът на Септември Борис Галчев заяви след загубата с 1:4

...
Капитанът на Септември Борис Галчев заяви след загубата с 1:4
Коментари Харесай

Галчев: Срещу Левски бяхме ощетени, както и в почти всички други мачове

Капитанът на Септември Борис Галчев съобщи след загубата с 1:4 от Лудогорец, че в такива мачове младите му съотборници ще израстват. Халфът се оплака, че в мача с Левски и в съвсем всички мачове неговият отбор е бил ощетен от съдиите.

" Като цяло първото полувреме беше най-хубавото за нас в този мач. И Лудогорец не очакваше по този начин да играем, стояхме доста близо в линиите, успяхме да поведем. Но втората част, като правиш неточности с подобен тим, виждате какво се случва.

С наши неточности паднахме, само че по този начин се израства. Заставаме компактно зад тези млади момчета. Така ще порастват, в случай че бяхме победили щеше да е огромна изненада. Все отново падаме от хегемона в последните години ", съобщи Галчев.

" Спечелихме опит от тоя мач, имаше седем момчета, които не са играли в елита. Тук като сбъркаш, никой не ти прости. Срещу Левски бяхме ощетени, както и в съвсем всички мачове. Тежи ни, че нямаме стадион. Ако имахме една аудитория, при 1:0 този мач нямаше да го изгубим.

Септември би трябвало да играе в Красна поляна, там му е мястото. Там има остарели септемврийци, които с наслада ще идват на мач. Ако на Румен Чандъров му се гласоподава доверие, ще направи прекрасен стадион, само че не дръзвам да приказвам, не са ми ясни нещата със стадиона ", добави сърцатият полузащтник.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР