Капитанът на родния национален отбор по волейбол Виктор Йосифов беше

...
Капитанът на родния национален отбор по волейбол Виктор Йосифов беше
Коментари Харесай

Капитанът Йосифов: Има какво да се желае, но сме на прав път

Капитанът на родния народен тим по волейбол Виктор Йосифов беше удовлетворен от представянето ни при 3:1 над Съединени американски щати в Лигата на нациите. 33-годишният централен блокировач регистрира, че функционалното му положение е надалеч от идеалното, а също и потребността от усъвършенстване в дадени игрови детайли, само че има вяра, че под управлението на Силвано Пранди „ трикольорите” се движат в вярна посока.

„ Благодаря за поздравленията. Чуствах се добре, в случай, че единствено преди 3 седмици съм почнал игрови треноривки. Като за първи формален мач мисля, че се получи добре”, разяснява Йосифов пред MAX SPORT 1.

"Мисля, че най-много играхме като тим, си помагахме и изпитвахме наслаждение от играта. Публиката ни вдъхна мощ. Забавлявахме се и се получи добре в последна сметка. "

"Има още доста какво да се желае, само че мисля, че сме да прав път. Имаме задоволително време да се подготвим, да влезем в тактическата система на треньора. Надявам се да изтчистим грешките. "

"Много лесни топки бъркаме. Там би трябвало да сме по-концентрирани. Това е до предпочитание да съблюдаваме концентрацията, не толкоз до напътствията на треньора. Тези леки топки доста постоянно вършат разликата в днешния волейбол ", приключи Йосифов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР