Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема даде интервю за клубния

...
Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема даде интервю за клубния
Коментари Харесай

Ето кои са трите сбъднати мечти на Карим Бензема

Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема даде изявление за клубния уебсайт, откакто в понеделник завоюва “Златната топка ”. Нападателят разкри, че е имал три огромни фантазии в живота си и е съумял да ги реализира.

“От дете имах три фантазии: да купя дом на майка ми, да подпиша с Реал Мадрид и да печеля “Златната топка ”. Много се гордея с постигнатото ”, показа Бензема.

“Познавам чудесно Карло Анчелоти. Той е необикновен треньор и ми вдъхва доста убеденост. Позволява ми да играя футбол. Преди всеки мач ми споделя, че чака от мен да направя разликата и да победим, само че го прави без да ме слага напрегнат. Помня, че един ден ме попита какъв брой гола мога да вкарам за един сезон и даже се хвана на бас, че ще отбележа най-малко 50 гола ”, описа французинът.

“Обратът против ПСЖ? Насладих се на този миг. Не мога да ви издам неща от съблекалнята, само че ще кажа, че дадох безусловно всичко от себе си, с цел да оказа помощ на тима. Беше в действителност красиво да вкарам три гола и след това да спечелим Шампионската лига ”, върна се няколко месеца обратно нападателят.

“Да вдигнеш пет пъти трофея от Шампионската лига… това е история. Знаем какъв брой мъчно е да се стигне до финала, а какво остава да го спечелиш. Реал Мадрид е голям клуб, най-хубавият в света. Затова и постоянно побеждаваме във финалите ”, сподели Бензема.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР