Капитанът на националния отбор по волейбол Цветан Соколов сподели мнението

...
Капитанът на националния отбор по волейбол Цветан Соколов сподели мнението
Коментари Харесай

Цветан Соколов: Изиграхме най-добрият си мач срещу Словения

Капитанът на националния тим по волейбол Цветан Соколов показа мнението на селекционера Пламен Константинов, че България е изиграла най-хубавият си мач против Словения макар загубата с 0:3 гейма във Варна. Резултатът нямаше значение за продължаването ни на 1/8-финалите, където ще срещнем Франция.

" Аз мисля, че през днешния ден (б.р. вчера) изиграхме най-хубавия мач досега. Резултатът няма по какъв начин да ни удовлетворява, би трябвало да погледнем и хубавите неща, тъй като се видяха доста позитивни моменти. Например, разликата беше в две точки. Kакто видяхте, в случай че ги бяхме образували в наша изгода, резултатът щеше да бъде друг. Ние не успяхме.
 Пламен Константинов е удовлетворен от играта против Словения
Пламен Константинов е удовлетворен от играта против Словения

Селекционерът на волейболистите видя позитивното

Поздравления за Словения. Да не забравяме, че на последните Европейски шампионати са вицешампиони. Така че, дано да гледаме напред. Да се постараем да се възстановим по-най-бързия метод, тъй като би трябвало да погледнем някои дребни елементи, които би трябвало да пооправим, тъй като, в случай че желаеме да победим Франция, това би трябвало да се поправи.

Какво чакам против Франция? Аз постоянно споделям, че се надяваме да изиграем един прекрасен мач и най-после да излезем като спечелили. Ще играем против Франция, против олимпийския първенец, какво мога да чакам?

Труден мач. Да се надяваме, че на нас нещата ще ни потръгнат даже по-добре в сравнение с през днешния ден и към този момент каквото топката покаже. 100 % мога да кажа за тима, че ще дадем максимума, тъй като това към този момент е елиминационният кръг. Ако загубиш - отиваш у дома, тъй че не чакам някой просто по този начин да се яви на игрището и да не даде максимума. Очаквам всички да излезем и да се борим за победа.

Мога да кажа доста голямо благодаря на публиката, тъй като тя сподели, че е до нас, че е с нас и че е седмият състезател на игрището. Единствено скърбя, че не успяхме да ги зарадваме с една красива победа, само че дай Боже да ги накараме да се зарадват и ухилен в идващия мач.

Смея да настоявам, че дългата борба като през днешния ден ни зарежда повече. Това е един в действителност прекрасен мач, за който би трябвало да дадеш максимума, без значение че губиш с 3:0 или печелиш с 3:0, ти изиграваш един доста натоварен, тежък мач, тежко прочувствен мач даже, обаче по този метод се пораства, тъй че аз съм един огромен щастливец, че мога да играя такива дуели ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР