Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова обяви

...
Капитанът на националния отбор по художествена гимнастика Невяна Владинова обяви
Коментари Харесай

Владинова: Приемам много отговорно този нов пост за мен, ентусиазирана съм

Капитанът на националния тим по художествена гимнастика Невяна Владинова разгласи през днешния ден, че приключва спортната си кариера поради травма във врата. Тя обаче ще продължи да работи за развиването на българската гимнастика, откакто стана втори вицепрезидент на БФХГ. Владинова даде изявление за формалната страница на БФХГ във “Фейсбук”.

- Първо ЧЕСТИТО, това е страхотна вест и голямо доверие към теб! Как приемаш това ново предизвикателство?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Много отговорно одобрявам този нов за мен пост, усещам се въодушевена, уверена, че има с какво да оказа помощ и вярваща, че се сработвам отлично с прелестния екип на госпожа Раева!

- Кога реши, че искаш да се занимаваш с административна активност в БФХГ?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Мисля го от дълго време, тегли ме и се сготвям за това от известно време.

- Освен голямото доверие, което ти се гласоподава, това е и доста сложна и виновна работа, това стимулира ли те за нови хрумвания?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Амбицира ме още повече. Осъзнавам каква отговорност е това, само че също по този начин съзнавам и какъв голям късмет е за мен. Не мисля да го пилея и ще дам всичко от себе си, както постоянно.

- Ти си неотдавна в администрацията на БФХГ, по какъв начин се работи с толкоз авторитетни дами вкупом?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Истинско наслаждение за мен е да работя в атмосферата, която е основана в офиса на БФХГ. Винаги съм харесвала съумели дами, а опцията да мога да се докосна до техния опит и да работя с тях е голяма привилегия. Въпреки мощните си характери, всички са обединени в името на триумфа на българската гимнастика.

- Как те посрещнаха сътрудниците в офиса на БФХГ? Президентът на Федерацията госпожа Илиана Раева по какъв начин одобри твоето решение?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Моето персонално чувство е, че тя се зарадва, когато и оповестих желанието си. Веднага застана зад него, като ме взе компактно до нея, с цел да следя всеки един развой във федерацията. Освен, че съм признателна за доверието и към мен, съзнавам и какъв брой самоуверено е това от нейна страна, по тази причина няма да я отчайвам.

- Обяви завършек на спортната си кариера, в която на процедура сбъдна фантазиите си като играч, обмисляш ли бенефис?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Щастлива съм в края на кариерата си, тъй като извървях дълъг път и реализирах доста, даже ненадейно и за мен. Мисля за бенефис, само че може би, когато има опция той да се състои пред аудитория онлайн.

- Какво би споделила на дребните гимнастички от позицията на днешния ден?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Обичайте това, което вършиме. Не се отхвърляйте след неуспехите си, а в противен случай, тогава бъдете още по-мотивирани и отдадени, слушайте треньорите си и се пазете здрави!

- А по какъв начин би се обърнала през днешния ден към многочислените ти почитатели?
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Преди всичко желая да им благодаря, изключително на тези, които ме подкрепяха от самото начало и когато бях 1-ва, и когато бях 15-та. Продължавайте да ни подкрепяте, да сте част от триумфите ни и знайте, че имаме потребност от вас и в тежките моменти.

- Неви, приеми най-искрените поздравления от екипа на страницата и уеб страницата на БФХГ и чакаме и отсега нататък да работим дружно както до момента, с доста съгласие, доверие и любов! УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКО, НЕВИ! МНОГО ТЕ ОБИЧАМЕ!
НЕВЯНА ВЛАДИНОВА: Аз също ви благодаря за поддръжката през всички тези години и съм уверена, че ще продължим да работим с любов и съгласие!

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР