Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов увери, че

...
Капитанът на националния отбор по футбол Кирил Десподов увери, че
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Ще направим всичко възможно зарадваме Пловдив с победа над Иран

Капитанът на националния тим по футбол Кирил Десподов увери, че има неспокойствие във футболистите преди дуела на отбора против Иран на стадион " Христо Ботев ". Футболистът на ПАОК съобщи, че Пловдив заслужава представителния отбор на страната да играе в града.

„ В предния мач бяхме доста близо да победим и то отбора на Сърбия, знаете какъв е този тим. Оставяме си сърцето и душата си на терена и това ще бъде и в бъдеще по този начин, тъй като мисля, че играчите, които треньорът селектира, желаят да защитят фланелката и да радваме почитателите. Ще създадем всичко допустимо да победим. Искаме го и ние, желаем да зарадваме всички тези почитатели. Утре, доколкото разбрах, ще има много хора на стадиона. Ние сме извънредно щастливи и ще създадем всичко допустимо да ги зарадваме ", съобщи Десподов и отговори на въпрос за прехвърлянето си в гръцкия гранд ПАОК.

„ Изключително благополучен съм от този трансфер и съм даже още по-мотивиран след прехвърлянето освен за ПАОК, само че и за тук ", разяснява капитанът на България.

„ Има неспокойствие във всички нас, тъй като мисля, че Пловдив заслужава това нещо. Пловдив е извънредно футболен град и хората тук умират за футбол. Доста съм въодушевен и съм сигурен, че ще създадем всичко допустимо да ги зарадваме. Вижте какви условия има, какъв хубав стадион направиха Ботев Пловдив, Локо Пловдив също си строят хубав стадион сега. Тези хора тук влагат доста, градът е доста футболен, тъй че тези хора заслужават това нещо ", сподели още Кирил Десподов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР