Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов заяви, че

...
Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов заяви, че
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Извинявам се на Борислав Михайлов, че не сбъднахме мечтата му

Капитанът на националния тим по футбол Ивелин Попов съобщи, че решението да се отдръпна не е подбудено от оставката на дългогодишния президент на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов. 32-годишният футболист изрази страдание, че по време на 14-годишния престой на Михайлов отборът не е съумял да се класира на огромен футболен конгрес.

" Благодаря на президента Борислав Михайлов за това, което е направил за нас през тези години. Като капитан желая да му се извиня от името на целия тим, че не успяхме да сбъднем неговата огромна фантазия ", сподели Попов на конференция в навечерието на мача с Чехия.

По думите му той ще изведе тима за финален път в неделя, като е обмислял да се отдръпна след злощастния мач с Англия в София. Националите претърпяха загуба с 0:6, като дуелът беше белязан от расистки скандал, довел до наказване за отбора и оставката на Михайлов.

Попов влезе в ролята на умиротворител по време на дуела. На почивката Попов отиде до почитателите, с цел да приказва с тях, като постъпката му провокира позитивни реакции в международните медии.

" В България един или двама индивида се търсят виновниците. Борислав Михайлов обра пешкира след Англия. Сега с моето отдръпване напрежението още повече ще спадне към момчетата и треньора, с цел да се работи на мира и нещата ще се получат ", добави Попов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР