Капитанът на националния отбор по баскетбол Чавдар Костов не остави

...
Капитанът на националния отбор по баскетбол Чавдар Костов не остави
Коментари Харесай

Костов отговори на Фрейманис за фермерите: Може би не е идвал до Слънчев бряг като малък

Капитанът на националния тим по баскетбол Чавдар Костов не остави нападката на баскетболиста на Латвия Роландс Фрейманис без отговор. След загубата от България крилото на домакините избухна с думите – „ Дойдоха българските фермери и ни изнесоха”, което породи много мнения в мрежата. Без да му остане задължен Костов отговори на сътрудника в изявление пред „ Мач Телеграф”.

„ Той Фрейманис ми е набор, играли сме дружно на едно европейско състезание за юноши до 18 години в Гърция пред 2006-а, в случай че не се неистина. Не ни стана обидно. Може би преводът не е прецизен.

Чудя се тоя човек толкоз ли няма визия за България – за развиването ни, за сферите, в които сме имали произвеждане през годините. Може би не е идвал до Слънчев бряг като дребен. Но ние го обърнахме на подбив. Вече се бъзикаме непрекъснато, като се питаме дали сме прибрали добитъка, дали сме изорали, дали сме прибрали реколтата... Нали сме фермери?! Нищо чудно и в телевизионния формат „ Фермата” да се пуснем.”, съобщи шеговито Костов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР