Капитанът на националния отбор на Словения по баскетбол за мъже

...
Капитанът на националния отбор на Словения по баскетбол за мъже
Коментари Харесай

Горан Драгич: Лука Дончич е напълно различен играч в сравнение с 2017 година

Капитанът на националния тим на Словения по баскетбол за мъже Горан Драгич съобщи, че съотборникът му Лука Дончич в този момент е изцяло друг състезател спрямо 2017 година. Дагич приказва пред словенската телевизия SportKlub преди контролата против Сърбия в сряда вечер.

„ Лука през 2017-а и сега е като деня и нощта. По това време той към момента бе при започване на кариерата си на високо равнище. Днес всички знаем какво значи името му в баскетболните среди “, сподели 36-годишният Драгич.

„ Сега Лука е водач на националния тим и аз ще го последвам. Очакваме доста от него. Със сигурност той ще е измежду най-хубавите състезатели на идното Европейско състезание. Надявам се да е здрав и ще може да направи положителни мачове “, съобщи още гардът на националния отбор на Словения и Чикаго Булс във връзка по-младия си съотборник.

Приятелският дуел сред Словения и Сърбия ще се състои в сряда в Любляна, а локалните почитатели чакат да видят в деяние и звездата на сръбския внушителен отбор и Денвър Нъгетс Никола Йокич. „ Сърбите евентуално изпитват известна мъка към нас поради финала на Евробаскет 2017, когато ги победихме. Мачовете против тях постоянно са театър. Те са измежду най-хубавите в света “, разяснява Горан Драгич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР