Капитанът на националния отбор на България Георги Костадинов получи сериозна

...
Капитанът на националния отбор на България Георги Костадинов получи сериозна
Коментари Харесай

Кошмар! Капитанът на националния отбор аут за дълго

Капитанът на националния тим на България Георги Костадинов получи сериозна контузия и ще бъде заставен да пропусне идните международни квалификации с Литва и Северна Ирландия. Халфът счупи скула, като в понеделник му следва интервенция в Москва, написа Sportal.bg. Това се случи на мача на неговия Арсенал (Тула) в семейството против Химки (0:0), в което той стартира титуляр, само че бе изнесен на носилка в 73-ата минута след конфликт с неприятелски футболист. Родният полузащитник в началото даже е изгубил схващане. Костадинов, който е преследван от необикновен малшанс, откакто бе излъчен за капитан на отбора, има дупка на главата. Именно това е повода да се наложи незабавна намеса в съветската столица, като се чака няколко седмици да бъде отвън футболните терени. Със сигурност бургазлията ще остане 3-4 дни в лечебното заведение. След това пък се чака да му бъде направена специфична маска, с която да играе първите седмици.

Костадинов ще пропусне сигурно идните два мача на “трикольорите ”. Чак след интервенцията ще стане ясно дали ще може да бъде на линия за контролата с Украйна и последната подготовка с Швейцария през ноември.
Новината е извънредно неприятна за селекционера Ясен Петров, който ужасно доста разчита на един от най-опитните си играчи. Поради разнообразни здравословни аргументи капитанът пропусна четири от досегашните девет мача под управление на Петров, а в този момент е навън и за идните два. Очаква се пловдивският експерт да извика негов заместител от родното състезание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР