Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн продължава да

...
Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн продължава да
Коментари Харесай

Тотнъм държи Хари Кейн да започне тренировки с тима до края на седмицата

Капитанът на националния тим на Англия Хари Кейн продължава да държи на желанието си да напусне Тотнъм и през днешния ден още веднъж не се е появил на тренировката на „ шпорите “.

Според информациите от Англия, 28-годишният нападател най-вероятно ще възобнови тренировки до края на седмицата. В тези дни обаче е доста евентуално да се случи и негов трансфер, оповестява „ Скай Спортс “.

28-годишният нападател твърди, че има джентълменско съглашение с президента на лондончани Даниел Леви, че ще му бъде разрешено да реализира трансфер през това лято. Най-вероятната дестинация е Манчестър Сити, който през юни съобщи желанието си да откупи британския национал за 100 милиона паунда.

Още през вчерашния ден Тотнъм реагира на отсъствието на Кейн. От клуба оповестиха, че таранът ще бъде санкциониран съгласно клубния устав. Мнозина експерти в Англия разясняват, че Хари Кейн не може да разчита на джентълменската дума на Леви, защото през годините шефът на „ шпорите “ неведнъж е посочил, че не съблюдава предварителните ангажименти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР