Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър “виси” с картони, но

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър “виси” с картони, но
Коментари Харесай

Оле няма да пази титулярите си за големия мач с Ливърпул

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър “виси” с картони, само че без значение от това ще бъде титуляр против Бърнли, увери мениджърът Оле Гунар Солскяер.

Ако довечера бранителят бъде украсен в жълто, той ще бъде осъден за дербито с Ливърпул в неделя поради пет публични предизвестия. Ето за какво се допускаше, че британският национал може и да бъде съхранен в дуела на “Търф Моор”.

“Хари сигурно ще играе, можете да сте сигурни. Единственият вид е той да се разболее”, изясни Солскяер пред клубния уебсайт.

Наставникът е впечатлен от професионализма на новия нападател Единсон Кавани, който изтърпя наказването си от три срещи и е на линия.

“Сами можете да забележите, че това е футболист, който през цялата си кариера се е грижел за себе си. Това са тези дребни неща като да вземем за пример какво желае за обяд, какво хапва преди мач, по какъв начин се труди във фитнеса, какъв брой концентриран е върху тренировките. Той не подценява тези неща”, добави норвежецът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР