Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов виси за неделния сблъсък с

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов виси за неделния сблъсък с
Коментари Харесай

Ас на Лудогорец виси за сблъсъка с ФК ЦСКА 1948

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов виси за неделния конфликт с ФК ЦСКА 1948 за шампионата. Точките от него са значими и за двата тима. Орлите имат единствено 1 пункт задатък пред преследвача ЦСКА в борбата за купата. Столичният отбор пък е трети, само че е гонен от Левски. Както е известно, третата позиция ще праща непосредствено в Лигата на конференциите, а четвъртият ще отиде на бараж, твърди " Тема Спорт ".

Десподов бе сменен в 71-ата минута на финала от Матиас Тисера. Той напусна с контузия, като през днешния ден ще стане ясно какъв брой е сериозна. Ивайло Петев обаче разполага с необятен избор от играчи за фланга. Интересното е, че в сряда той пусна Бърнард Текпетей като бек, а заби Пипа на пейката. Предстои да забележим дали треньорът ще прибегне до същия ход и в неделя.

Педро Нареси пък ще би трябвало да бъде доста деликатен. Халфът си проработи осми жълт картон и при идващ, шампионата за него ще завърши, тъй като ще бъде осъден за 2 мача.
 Стана ясно какъв брой ще получи Лудогорец при трансфер на Игор Тиаго
Стана ясно какъв брой ще получи Лудогорец при трансфер на Игор Тиаго

Белгийското издание voetbalnieuws.be твърди, че в случай че има договорка сред Лудогорец и Брюж, тя ще е на стойност 7,5 млн. евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР