Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов преминава в гръцкия ПАОК, съобщиха

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов преминава в гръцкия ПАОК, съобщиха
Коментари Харесай

Кирил Десподов продължава кариерата си в гръцкия ПАОК

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов минава в гръцкия ПАОК, оповестиха от българския първенец.

Според гръцките медии договорката е на стойност 3.5 милиона евро.

" Двата клуба завършиха договарянията по договорката в неделя, като Десподов пътува за Солун, където мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията, след което подписа своя контракт. Интерес към Кирил демонстрираха редица клубове от разнообразни страни, само че в последна сметка най-хубавото предложение бе точно от отбора от Солун ", оповестиха първенците.

Нападателят играе за Лудогорец от 2020 година Той записа 128 мача с 39 гола във всички шампионати. Той беше платен за 1.7 милиона евро от италианския Каляри.

Още преди сезона Десподов съобщи, че чака произлязъл трансфер.

" Благодарен съм на Лудогорец за всичко, което постигнахме дружно през последните три години. Искам да благодаря и на почитателите за поддръжката, която ми дадоха. Пожелавам на клуба още веднъж да стане първенец и да играе мощно в евротурнирите. Ще проследявам деликатно представянето му ", съобщи Десподов.

    " Благодарим ти, Кирил Десподов и ти желаем триумф! Надяваме се скоро още веднъж да те забележим със зелената фланелка ", написаха от Лудогорец.

През това лято българският първенец Лудогорец продаде Игор Тиаго в белгийския Брюж за 7.9 милиона евро, както и Мануел Шоу в Макаби (Хайфа) за 1.2 милиона евро. Бразилецът Нонато пък мина чартърен в Сантос, а преди ден първенците оповестиха, че преотстъпен е и Пипа, който отива в британския Уест Бромич.

Видео от представянето на Десподов в ПАОК:

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР