Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори пред медиите на официална

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори пред медиите на официална
Коментари Харесай

Антон Недялков преди мача със Сутиеска: Лудогорец е готов за групите на Шампионската лига

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков приказва пред медиите на публична конференция преди утрешното домакинство на „ орлите “ на черногорския Сутиеска в първия квалификационен кръг на Шампионската лига.

Бранителят е безапелационен, че 11-кратният първенец на България е подготвен за влизане в групите на Шампионската лига и добави, че той и съотборниците му ще се постараят още на следващия ден да предрешат изхода от дуелите с първенеца на Черна гора.

„ Ще се постараем да си решим мача още на следващия ден. Колкото по-бързо предрешим този дуел, толкоз по-добре. Но знаем - първи мач, ще бъде доста мъчно. Винаги ще кажа, че сме подготвени за Шампионската лига. Всеки първенец е подготвен. Подготовка беше отлична, момчетата са съсредоточени. Всички знаят защо са упражнявали и защо са подготвени. Най-важното е да излезем спечелили в утрешния мач “, стартира той.

Недялков добави, че е подготвен за игра, само че са му нужни няколко мача за на навлезе в нужния темп.

„ Мисля, че на 99% съм подготвен за игра. Очаквам с още няколко мача да вляза в нужния темп. Всички сме подготвени. За Сутиеска не мога да кажа доста – всичко зависи от нас “, приключи Антон Недялков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР