Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че той и

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев заяви, че той и
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Целунати сме от съдбата

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев съобщи, че той и неговите съотборници са целунати от ориста от опцията да завоюват Купата на България.

„ Изчакахме шанса си. Бяхме доста съсредоточени целия мач. Напълно справедливо постигнахме триумфа. Играхме като тим с повече темперамент. Ще излъжа, в случай че кажа, че съм очаквал подобен триумф. Перфектна година. По-добър свършек на годината не можех да си показва. Това е най-големият триумф след купата преди 15 години. Радвам се, че сме от страната празнуващите “, разяснява Илиев.

„ За страдание на купата преди 15 години не бях на стадиона. Празнувах самичък. Бях на Герена. 20 000 се молеха Локо да сбърка. Аз единствен се надявах. Радвам се, че в този момент успяхме “, добави капитанът на Локомотив.

„ Сега не мисля за Лига Европа, мисля да честваме след тежката година. Тази победа е доста по-особена. От на следващия ден ще мислим за бъдещето. Тези 90 минути не оставихме късмет да каже някой, че не сме тим. Всички се раздадоха изцяло. Тази купа е за всеки от почитателите ни по трибуните “, продължи той.

„ Нямам думи. Това е изключителна чест. Целунати сме от ориста, че спечелихме първа купа. Това, че се случва против безконечния противник от Пловдив е черешката на тортата. “

„ Ще излъжа, в случай че кажа, че съм очаквал да спечелим Купата. Имахме и шанс, само че шансът е с хората, които го търсят. Искам да благодаря на всеки един по настрана. Сбъднах детската си фантазия. Тази купа е за всяко едно момче и момиче. Тази купа желая да я посветя на една легенда на Локомотив Аян Садъков. Аз бях уверен, че ще победим. Когато искаш нещо, доста мощно, то става действителност. Показахме, че сме извънреден колектив и доста мъжки момчета. Това дерби преди всичко се печели със себераздаване. Смятам, че справедливо ликуваме. Не желая да ми бъдат задавани никакви въпроси за бъдещето. Искаме да изживеем оптимално това, тъй като ще остане извънреден спомен “, сподели още Димитър Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР