Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи два страхотни мача

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи два страхотни мача
Коментари Харесай

Димитър Илиев до болка откровен за Локо и... ВИДЕО

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев направи два страхотни мача против Копенхаген. На Лаута той вкара гол, а на стадион Паркен означи първото попадение и асистира за второто на Лукас Салинас. 32-годишният национал обаче бе отчаян, само че и прям до болежка след провалянето с 2:4 в Дания в реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Според него тимът е доста надалеч от равнището на противника и не им е стигнало самочувствие да се опълчват съществено.

„ Видя се, че сме доста надалеч от Копенхаген. Трябва да сме справедливи. Отбор, който доста ме впечатли. Изключително нападателни. Ние ги улеснихме, тъй като нямахме задоволително самочувствие. Дори, когато ни бяха натиснали, успяхме да вкараме. Вместо да се успокоим, допуснахме гол. Далеч сме. Всеки даде максимума. Не сме подготвени да се борим с отбор като Копенхаген ", стартира той.

" Те с още първата офанзива удариха греда. Доста леки голове пуснахме. Не съм очаквал тъкмо от корнер да се пропукаме. Ние не създадохме задоволително, с цел да си помислим, че може да създадем нещо. Силите ни стигнаха дотук. До някаква степен представянето ни е почтено ", продължи Илиев.

" Най-важното е да демонстрираме повече от играта на „ Лаута “. Правим доста мощни мачове у дома, само че като отидем да гостуваме, някак си не може да се отпуснем и да покажем играта от у дома. Можеше в доста по-голяма степен от мача да накараме Копенхаген да бърка ", допъпни още голмайсторът на " смърфовете ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР