Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев беше много разочарован слез

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев беше много разочарован слез
Коментари Харесай

Митко Илиев: Не заслужавахме дори и точка

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев беше доста отчаян слез загубата с 0:1 от Локо Сф. Той призна, че отборът му не е заслужавал и точка в днешната среща поради слабата си игра.

Той обаче се надява против Копенхаген в четвъртък тимът да покаже напълно друго лице.

„ Много зле потегли мача. В петата минута беше 1:0. Бяха доста нападателни и стимулирани. С половинчати положения не става. Последният ни пас куцаше. В общи линии доста слаб мач за нашия тим. Не заслужавахме да вземем нещо отсам “.

„ Какво има да мислим за мачовете в Европа? Не сме тръгнали да печелим Лигата на конференциите. Слаб старт, не сме мислили, че ще тръгнем по този метод. След като получаваш толкава ранен гол, мачът потегля по различен метод. Този гол им даде самочувствие, започнаха с всички сили да разрушават нашата игра и им се получи. Имахме нечисти положения, не създадохме задоволително “.

„ По-емоционален заряд ще е, в случай че играеш против Локо Пд. Един естествен ма. Локо София не е това, което беше преди години. Пожелавам им триумф. Ще чакаме втория полусезон да им го върнем “.

„ Два мач - нула точки. Няма по какъв начин да не ни тормози. Хубавото е, че идва първоначално и имаме време да изправим нещата. Не би трябвало тази слаба игра да ни повлияе. Надявам се да изглеждаме в пъти по-добре. Ако подходим по същия метод, няма да е добре. Трябва просто към експанзията и желанието, която ще е в пъти повече против Копенхаген, би трябвало да покажем футболни достолепия. Ако не покажем футбол, няма да можем да се противопоставим. Щом против тим като Тотнъм бяхме на минути, значи имаме шансове “.

Илиев беше запитан и за бъдещето си в отбора на Локо Пд:

„ За доста хора се приказва. Няма да разясня. Времето ще покаже. Няма незаменими хора. Който и да си тръгне, Локомотив би трябвало да фактор в шампионата. Няма значение кой ще си тръгне и кой ще пристигна. Мислите ми са ориентирани единствено към мача в четвъртък. Трябва да изглеждаме добре. Времето ще покаже за бъдещето ми и на другите “, съобщи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР