Капитанът на Ливърпул Джордън Хендерсън заяви, той и съотборниците му

...
Капитанът на Ливърпул Джордън Хендерсън заяви, той и съотборниците му
Коментари Харесай

Ливърпул се моли за грешка на Сити срещу Лестър

Капитанът на Ливърпул Джордън Хендерсън съобщи, той и съотборниците му ще изгледат дружно по малкия екран срещата сред Манчестър Сити и Лестър и ще се надяват на знамение, което да им помогне в битката за купата във Висшата лига.

Мачът е от 22 часа довечера и можете да го гледате директно по телевизия DIEMA SPORT 2 и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA.

Мърсисайди, които не са печелили шампионата от 1990 точки, имат 2 точки задатък пред манчестърци, само че и мач повече преди дуела на "Етихад " довечера.

Победа или тъждество за Лестър, който е воден от някогашния ментор на Ливърпул Брендън Роджърс, ще подсигурява, че "червените " ще държат ориста в личните си ръце в неделя при семейството на Уулвърхямптън.

Ако Манчестър Сити завоюва, футболистите на Юрген Клоп ще би трябвало да разчитат на помощ от едвам избавилия си от изпадане Брайтън, който приема отбора на Пеп Гуардиола в последния мач от акцията.

"Ще гледаме дружно мача в понеделник вечерта и ще се молим за знамение. Сигурен съм, че Лестър, който е отличен тим, ще даде всичко от себе си. Дали ще пратя известие на Брендън? Не. Може би, ще си помисля ", разяснява Джордан Хендерсън.

"Манчестър Сити е страховит отбор, само че и ние също сме подобен. Който от нас завоюва купата, ще бъде справедливо. Направихме всичко допустимо, тъй че не можем да съжаляваме. Едно е несъмнено. Всичко ще се реши в последния кръг. Ние би трябвало да приключим с победа на "Анфийлд " и да се молим за нещо, за знамение, което са се случи ", сподели още той.

Любопитното е, че Лестър приключи 1:1 против Ливърпул като посетител в края на януари и може да се окаже един от основните тимове в битката за трофея.

"Червените " пък във вторник одобряват Барселона в среща-реванш от полуфиналите в Шампионската лига след провалянето с 0:3 на "Камп Ноу " предходната сряда.

"Не сме наивници, знаем, че ни следва извънредно тежка задача. Убеден съм, че всички чакат Барселона да се класира за финала. Не можем да бъдем удовлетворени от резултата от първия мач, само че към момента имаме вярата поради представянето ни там. Трудно можем да имаме някакви искания към играта ни на "Камп Ноу ". Ще бъде доста мъчно във вторник, само че ще се опитаме да играем по този начин, както можем, ще дадем всичко от себе си на терена, пък ще забележим какво ще стане. Остават ни минимум два мача до края на сезона и би трябвало да бъдем оптимално съсредоточени в тях ", съобщи Джордан Хендерсън. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР