Капитанът на Левски Николай Михайлов, който бе с основен пирнос

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов, който бе с основен пирнос
Коментари Харесай

Михайлов: Мисля само за финала, не ме интересува как, но трябва да го спечелим

Капитанът на Левски Николай Михайлов, който бе с главен пирнос за днешната победа с 1:0 над Черно море във Варна, че мисли единствено за финала за Купата против ЦСКА - София, който ще се играе на 15 май.
 Левски е трети, откакто бразилец матира Левски е трети, откакто бразилец матира "моряците "
“Най-важното бяха трите точки. Двата тима се борят за място в Европа. Равностоен мач. И пред двете порти имаше положения. Важно бе да запазя суха мрежа и да се концентрираме в този момент за финала.

Излизаме да побеждаваме всеки мач. Нормално е в някои да има напрежение. За мен беше мач като мач. След неверната стъпка на Ботев се приближаваме към една от задачите.

Надявам се в неделя да преминем през тъгата, която преминахме през последните години и да зарадваме почитателите.

Мисля, че се оправих добре. Радвам се за моя тим, гордея се с момчетата. Правим нещо положително и положително спрямо това, което беше. Надявам се в неделя да зарадваме цяла “синя ” България. И по време на днешния дуел мислех за мача в неделя. Казах на момчетата - не ме интересува по какъв начин и с какво, само че би трябвало да спечелим финала. Да зарадваме почитателите като спечелим по този начин мечтаната купа ”, пожела си Николай Михайлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР