Капитанът на Левски Андриан Краев не скри разочарованието си след

...
Капитанът на Левски Андриан Краев не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Краев: Мачовете в Европа ни дадоха увереност и самочувствие

Капитанът на Левски Андриан Краев не скри разочарованието си след отпадането от европейските клубни шампионати. Все отново той регистрира, че представянето на тима е било почтено.

„ Не знам какво не ни доближи. Може би техния опит и класата си споделиха думата. Помечтахме, само че едно пропукване ни коства мача. Преди това те нямаха чисти положения “, Краев показа пред клубната телевизия.

 Източник: Левски

„ В подобен мач с подобен залог и такова страст е обикновено да има и сред нас искри. Това е в реда на нещата. В едни моменти и съдията изнерви мача. Целта е в този момент напълно да насочим погледи към шампионата. Можем да се борим за първенци. Трябва да се възстановим бързо, чака ни мач след два дни и би трябвало да превключим на друга скорост “.

„ Можем да вземем единствено позитиви. С тези мачове ще израснем. Това е единствено плюс за нас. Една убеденост и самочувствие, и мисля, че за шампионата ще го използваме. Искам да благодаря на всеки един почитател, който ни поддържа. Невероятна поддръжка още от загрявката. Обстановката беше превъзходна и в хода на мача се поуспокоихме. Не мога да разясня мой трансфер. Нямам отговор “, добави Краев.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР