Капитанът на женския ни национален отбор Мирослава Паскова избра NOVSPORT,

...
Капитанът на женския ни национален отбор Мирослава Паскова избра NOVSPORT,
Коментари Харесай

Капитанът на волейболистките с емоционално обръщение чрез NOVSPORT: Благодаря ти, Доки

Капитанът на женския ни народен тим Мирослава Паскова избра NOVSPORT, с цел да благодари на специфичен за нея човек. Доктор Иван Геров.

Както е известно, тя получи травма в първия ни мач от Лигата на нациите против Хърватия и сега се възвръща след интервенция на крайници.

Ето какво обръщение насочи Паскова:

„ Все по-често получавам въпроси: Кога ще се завърна? Дали желая да се завърна след всичко това? Най-вече от околните ми, които страдат може би най-вече от тези мои положения и непрекъснати отсъствия в името на кариерата и персоналните ми цели.

Искам да прибавя, че както в персоналния, по този начин и в професионалния си живот съм водена от една максима и тя е “do it with passion or not at all ”… Понякога е мъчно и даже наподобява невероятно. Но в края на деня всичко опира до това в какво имаме вяра и се целим.

В продължение на много години имам проблеми и травми, някои от тях много тежки. И тук желая да изкажа безкрайните си благодарности към лекар Иван Геров. Това е индивидът поради който аз към момента мога да вървя и да върша това, което обичам. Дори след следващата намеса, отзивите са за безпроблемно възобновяване. Това е един огромен Човек и експерт.

Благодаря ти, Доки! “

Мирослава насочи признателност и към Българска федерация волейбол и треньорския щаб на националния тим.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР