Капитанът на френския национален отбор Юго Лорис познава отлично стила

...
Капитанът на френския национален отбор Юго Лорис познава отлично стила
Коментари Харесай

Юго Лорис: Нашата атака има с какво да затрудни англичаните

Капитанът на френския народен тим Юго Лорис познава чудесно стила на игра в Англия и ще опита да съобщи знанията си на своите съотборници преди утрешния четвъртфинал от Световното състезание по футбол сред Франция и Англия.

35-годишният вратар прекара последното десетилетие в тима от британската Висша лига Тотнъм.

" Някои от нас играят и упражняват с британските играчи всеки ден. Ако можем да помогнем на нашите съотборници с наученото в клубовете, ние го вършим ", сподели Лорис на конференция преди мача с Англия.

" Англичаните са положителни при статичните положения, високи са, имат играчи, които могат да извършват добре свободни удари. Трябва да сме доста мощни, само че нашата офанзива има с какво да ги затрудни ", разяснява още вратарят.

Франция завоюва международната купа в Русия преди четири години, само че Лорис смята, че тимът на Англия има повече опит в шампионатите от настоящите първенци.

" Ако съпоставим двете страни, тук има повече британски играчи, които бяха на Световното състезание в Русия, в сравнение с играчи на Франция. Англия доближи до полуфиналите на последното Световно състезание и стана европейски вицешампион, има напредък. Този тим е подготвен да се бори за титли. Те нямаха шанс на последното Европейско, бяха покрай купата. В нашия тим има промени, има ново потомство играчи, играещи в най-хубавите клубове в Европа. Това е добра композиция от опит и млади играчи, ние ставаме по-силни малко по малко ", сподели още Юго Лорис.
 Дешан похвали Англия и Гарет Саутгейт
Дешан похвали Англия и Гарет Саутгейт

" Нямат видни недостатъци "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР