Капитанът на Джордан Хендерсън направи постъпка, достойна за уважение. И

...
Капитанът на Джордан Хендерсън направи постъпка, достойна за уважение. И
Коментари Харесай

Похвално: Хендерсън даде фланелката си на дете, фен му я отне и Хендо се намеси

Капитанът на Джордан Хендерсън направи постъпка, почтена за почитание. И в обществените мрежи това набира все по-голяма известност, като последователите приветстват британския национал за това, което стори.
След дуела против Кристъл Палас, който бе извоюван с 3:1 от мърсисайдци, Хендерсън се приближи към гостуващите почитатели на Ливърпул на стадиона и даде своята фланелка на младо момче от тълпата. Някой обаче я отмъкна от него.
Тогава Хендерсън го видя и надалеч не остана безразличен. 31-годишният полузащитник може да бъде видян на фрагментите (по-долу в материала) по какъв начин се доближава към тълпата и прави жестове на " крадеца " да върне фланелката на момчето, като е много настойчив.
Стюардите също научават за обстановката и се пробват да я разрешат. Мениджърът на отбора пък Юрген Клоп може да бъде забелязан на декор откъм гърба по какъв начин чества с почитателите след тежкото посещение, което стартира по допустимо най-хубавия метод за мърсисайдци - с ранен гол, дело на Върдил ван Дайк.
Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР