Капитанът на Дания Симон Кяер бе човекът, който веднага се

...
Капитанът на Дания Симон Кяер бе човекът, който веднага се
Коментари Харесай

Капитанът на Дания Кяер спасил живота на Ериксен на терена

Капитанът на Дания Симон Кяер бе индивидът, който незабавно се притече на помощ на съотборника си Ериксен, проверявайки дали Кристиан не е глътнал езика си, както и дали позицията на тялото му е вярна, с цел да може да диша.

След това той събра тима към Ериксен, с цел да не разреши на камерите да снимат протичащото се на терена, а по-късно, дружно с Каспер Шмайхел отиде да успокои и да даде кураж на дамата на звездата в датския тим, написа Нова тв.

Интересен факт е съперничеството на терена сред Кяер и Ериксен. Симон играе за италианския "Милан ", а Ериксен е състезател на "Интер ".

Световните медии означават, че бързата и съответна интервенция на Кяер се е оказала основна за спасяването на живота на футболиста.

Кяер бе един от дребното, които имаха силите да гледат протичащото се с Ериксен, до момента в който към звездата на "Интер " бе построен жив щит. Финландците пък демонстрираха голямо почитание и класа като приветстваха тима на Дания преди подновяването на срещата. Йоел Похянпало означи историческия първи гол за Финландия на огромен шампионат и реши да не го отпразнува.

Социалните мрежи безусловно „ гръмнаха”, като целият състезателен свят означи постъпките на Кяер и Финландия.
Феновете на Финландия блеснаха. Зрителите, които бяха на първите редове до случая дадоха финландския байрак, с цел да може Ериксен да бъде изнесен от терена.

Съдията на мача също способства за съответните дейности след случая. Той спря играта след към единствено 5 секунди и незабавно повика лекарския екип на терена. Ериксен пък бе разгласен за "играч на мача ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР