Капитанът на Черно море Даниел Димов обясни защо отборът е

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов обясни защо отборът е
Коментари Харесай

Даниeл Димов: Черно море изпитваше удоволствие от играта си

Капитанът на Черно море Даниел Димов изясни за какво тимът е преди всичко след есенния полусезон.

„ Успяхме да го реализираме заради четири аргументи – сработен състав и обединен колектив, построен жанр, отборна игра и постоянството в игрите и резултатите. Всички изпитахме наслаждение от метода, по който се справяхме и по тази причина се усещаме комфортно на върха “, сподели Димов.

„ Ние и различен път преди този момент сме играли добре, само че тогаваше нямаше резултати, а в този момент всичко това, за което говорех, се получи. Важно е да се означи също, че спечелихме и няколко мача с победни голове в края или даже в последните секунди, което демонстрира, че сме показали темперамент и сме търсили настървено триумфа “, добави той.

“Сега е най-важно да надградим и да проведем пълноценна зимна подготовка, с цел да влезем оптимално добре готови в пролетния полусезон. Първите два мача от него са извънредно значими - посещение в Разград и домакинство на ЦСКА, и резултатите от тях, като се изключи че носят точки, ще имат значение и за салдото в директните дуели сред трите тима “, сподели още Даниел.

„ След като изиграхме на такова високо равнище първите 20 мача от шампионата, настройката ще бъде да реализираме същото и в оставащите 15 срещи през пролетта. Ние сме уверени в силите си и ще продължаваме да даваме всичко от себе си, само че ще е належащо да имаме и дълга и равностойна скамейка, защото през втория полусезон картоните почват да тежат и неизбежно ще се стигне до санкции. Което значи, че тези, които влизат в игра, би трябвало да се показват по този начин, че Черно море да играе по един и същи метод, без значение кои футболисти са на терена “, приключи Даниел Димов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР