Капитанът на Ботев (Пловдив)Тодор Неделев получи специалната награда на Българската

...
Капитанът на Ботев (Пловдив)Тодор Неделев получи специалната награда на Българската
Коментари Харесай

Тодор Неделев получи наградата Лъвско сърце - Трифон Иванов

Капитанът на Ботев (Пловдив)Тодор Неделев получи специфичната премия на Българската асоциация на спортните публицисти " Лъвско сърце " на името на Трифон Иванов, която се връчва от 2016 година, по време на церемонията за Футболист на годината.

Българският национал пострада доста тежко при злополука сред двата рейса на " лъвовете " в Грузия. Наложи се полузащитникът да бъде опериран по неотложност, защото получи черепно-мозъчна контузия.
 Докторът на националите: Най-важно е Неделев да се върне към естествения живот, само че съм сигурен, че ще се завърне и към футбола Докторът на националите: Най-важно е Неделев да се върне към естествения живот, само че съм сигурен, че ще се завърне и към футбола
Имаше опасения даже, че Неделев няма да може да се завърне на футболния терен, само че със мощна воля и дух той се оправи с тежката обстановка. Креативният халф последователно възобнови тренировки, а в събота записа първи игрови минути след 252 дни неявяване от терените.
 Тодор Неделев се завърна, само че Ботев (Пловдив) не победи Тодор Неделев се завърна, само че Ботев (Пловдив) не победи
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР