Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов изрази голямо разочарование от

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов изрази голямо разочарование от
Коментари Харесай

Балтанов: Загубихме заради глупави грешки

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов изрази огромно отчаяние от провалянето с 1:3 от Левски. Юношата на " сините ", който се трансформира в любим на бултрасите, разгласи, че загубата е несправедлива и е пристигнала след глупави неточности на Ботев.

" Искам първо да изкажа съболезнованията на всички, защото през днешния ден изпратихме иконата на Ботев и изобщо на българския футбол. Опитахме се да спечелим, само че загубихме неуместно мача. Може би се уморихме най-после. Тръгнахме да търсим успеха, а Левски ни хвана на две контраатаки и ни победи. Трябва да се учим от тези неточности, с цел да не ги позволяваме. Пак споделям, че можеше да спечелим, само че загубихме след глупави неточности от наша страна. Не мисля, че някой е мислил за Купата на България. Второто полувреме натискахме отбора на Левски, изравнихме и при 1:1, направихме много офанзиви. Щеше да е по-справедливо ние да бяхме вкарали първи втори гол. Трябва да мислим повече на терена.

Последните два мача с ЦСКА и Левски се получи по този начин, че първото полувреме играят по-добре, само че те са положителни тимове. Вижте второто полувреме ги надиграхме. Ние мислим за всеки идващ мач, първо има Берое, чак по-късно е Купата. Ние сме експерти. Идва мач с Берое, след което ще пристигна на дневен ред Купата. Първо би трябвало всичко да си пристигна на мястото против Берое. Целта ни в шампионата е да покажем, че сме добър тим, който не се опасява от никой, като мисля, че го демонстрираме във всеки един мач ", показа Балтанов. Първа лига 6 кръг, събота 4 май  Ботев (Пловдив) 1:3краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР