Капитанът на Борусия Дортумнд Марсел Шмелцер описа с доста остри

...
Капитанът на Борусия Дортумнд Марсел Шмелцер описа с доста остри
Коментари Харесай

Капитанът на Дортмунд: Играта ни беше истинско л**но

Капитанът на Борусия Дортумнд Марсел Шмелцер разказа с много остри думи представянето на своя отбор при загубата с 1:2 от Вердер Бремен в Бундеслигата. Германецът сподели ясно какъв брой ниско е стигнала оценката му за играта на тима, който към този момент няма триумф в 8 поредни мача от немското състезание.

Пропадането на Дортмунд продължава

Дортмунд към този момент се намира на 13 точки зад първенеца Байерн Мюнхен, който води решително в класирането. „ Такава игра е насмешка от футболисти като нас”, изригна Шмелцер против своите.

„ От седмици дублирам, че не става единствено с приказки, нужни са и дейности. После играем по този метод, което е напряко необикновено.”

„ След всеки мач излизам да приказвам и хората си мислят: той повтаря едно и също още веднъж и още веднъж, и още веднъж. Аз не разбирам по какъв начин сходно нещо може да се случи в сходен мач. Играта ни беше същинско л**но. Какво се случи в съблекалнята ни? Някои от играчите псуваха след мача, само че другояче нямаше кой знае какъв брой приказки”, добави Шмелцер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР