Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс вярва в шансовете на

...
Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс вярва в шансовете на
Коментари Харесай

Марко Ройс: Способни сме да сторим невъзможното

Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс има вяра в възможностите на отбора да заличи изоставането от 0:3 в дуела с Тотнъм на 1/8-финалите в Шампионската лига. Във вторник вечер “бе фау бе” се нуждае от подвиг, с цел да продължи напред.

“На нашия стадион е имало доста мачове, в които историята е била пренаписвана. Вярвам, че сме способни да сторим невъзможното. Най-важното е да повярваме в себе си. Трябва обаче и да успеем да осъществяваме в точните моменти”, съобщи Ройс на формалната конференция преди конфликта на “Сигнал Идуна Парк”.

“През миналите седмици загубихме доста точки, тъй като направихме прекалено много неточности. Трябва обаче да останем позитивно настроени и да продължим да работим, тъй като към момента сме в добра позиция за спечелването на купата в Бундеслигата “, продължи нападателят.

Срещу Аугсбург в петък той нямаше сили за цялостни 90 минути, защото таман се завърна след травма. “Вече съм подготвен, подготвен съм дори за 120 минути, в случай че се наложи”, сподели убеденост Ройс. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 5 март  Борусия (Дортмунд) 22:00предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР