Капитанът на баскетболния Локо София падна жертва на алкохола във

...
Капитанът на баскетболния Локо София падна жертва на алкохола във
Коментари Харесай

Удари дъното във Фермата: Наказват участник заради смешен ...

Капитанът на баскетболния Локо София падна жертва на алкохола във „ Фермата “ и направи шоу, което накара останалите кандидати за стоте бона да се превиват от смях. Подпийнал, Радо стартира да флиртува с една от кокошките, заплаши зайците и грубо стресира патетата в стопанството.

Спортистът се напи във „ Фермата “, откакто тимът му „ Нови очаквания “ победи конкурентния „ Стари герои “ в тежка борба и послучай триумфа получи няколко бутилки с вино и ракия. През целия следобяд Радо не спря да си сипва, а в края на вечерта към този момент едвам говореше.



Залитайки, той влезе с гръм и тропот в кокошарника, падна на колене и подсвирна на една от кокошките: „ Ела, моето момиче, не се крий! “. Баскетболистът подходи дипломатично и към зайците: „ Айде, мойте момчета, прибирайте се сами, преди да съм ви хванал аз! “, а думите и дейностите му накараха съотборниците му да се заливат от смях.

Доброто въодушевление обаче отстъпи на смут, когато пияният Радо стартира да подмята кокошките, да дърпа зайците за ушите и да стиска патетата в ръце, а те закрякаха в потрес. Грубото му отношение към животните не остана неусетно. От продукцията оповестиха че баскетболистът и тимът му ще бъдат осъдени, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР