Капитанът на Барселона Лионел Меси говори след загубата на неговия

...
Капитанът на Барселона Лионел Меси говори след загубата на неговия
Коментари Харесай

Меси беснее: Срамно е!

Капитанът на Барселона Лионел Меси приказва след загубата на неговия отбор от Атлетико Мадрид с 2:3 в полуфинала за Суперкупата на Испания. Аржентинецът изравни за 1:1, след което Гризман поведе за „ каталунците “. Въпреки това гол от дузпа на Мората и късен гол на Анхел Корея донесоха триумфа на „ дюшекчиите “.

„ Не заслужавахме да загубим. Срамно е, играхме ужасно, чувствахме се добре, по-добре в сравнение с напоследък. Контролирахме срещата, атакувахме от самото начало. За 10 минути те обърнаха мача. Днес направихме крачка напред, макар загубата “, съобщи разочарованият Меси.

„ Ние ще работим, с цел да ставаме по-добри. Не играем по най-хубавия метод напоследък и би трябвало да си върнем положителното показване. Все отново ние сме водачи в Ла Лига. Тежко е да загубим, само че ние играхме добре и нямахме шанс да стигнем до успеха. Бяхме по-добрите съвсем през целия дуел, само че в края, отборът, който означи завоюва. Честно или непочтено, ние загубихме. Направихме хлапашки неточности и на процедура им подарихме головете “, добави още аржентинецът.

На финала за Суперкупата ще се срещнат отборите на Реал и Атлетико Мадрид. Мачът е в неделя от 20:00 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР