Капитанът на българският национален отбор по футбол Кирил Десподов говори

...
Капитанът на българският национален отбор по футбол Кирил Десподов говори
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Когато няма резултати в отбора, нормално е да има напрежение

Капитанът на българският народен тим по футбол Кирил Десподов приказва преди отпътуването на " лъвовете " за Литва, където

Пред медиите Десподов разкри, че отборът ни отпътува в положително въодушевление, макар че има насъбрана отмалялост в множеството играчи предвид на тежкия минал сезон.

" Аз мисля, че тимът отпътува с положително въодушевление. Подготвихме се добре в подготвителните дни преди днешното пътешестване и сме в положително въодушевление. Мотивирани сме за един положителен резултат ", стартира Десподов.

" Със сигурност има отмалялост в множеството играчи в тима, само че успяхме няколко дни да си починем, да заредим батериите и няма по какъв начин. Трябва да се тренира и да се изиграят и тези мачове. Определено има малко насъбрана тежест ", добави той.

Футболист №1 на страната ни през последните две години призна още, че в тима се усеща напрежение с оглед неприятното начало в квалификациите и загубите от Черна гора и Унгария и добави, че родните национали желаят победа против Литва и положително показване три дни по-късно против Сърбия вкъщи.

" Когато няма резултати в тима предвид на двата мача, с които започнахме квалификациите, обикновено е да има напрежение. Ние също желаеме да победим Литва и да създадем един добър резултат против тима на Сърбия. Хубавото е, че отиваме с положително въодушевление и сме стимулирани да вземем максимума на следващия ден ", разяснява звездата на Лудогорец.

Накрая капитанът на трикольорите приказва и съответно за утрешното посещение в Литва, споделяйки, че в нашия отбор са разучили добре противника, само че най-важно си остава каква игра ще покажат " лъвовете ".

" Анализирахме тима на Литва, само че в този момент няма да се впускам в елементи. Важното е ние по какъв начин ще играем, да се види какво ще упражняваме, какво ще използван в утрешния мач. Разучили сме ги добре, надяваме се да има резултат на следващия ден ", приключи Кирил Десподов.

България гостува на Литва в събота, 17 юни, от 16 часа, а три дни по-късно приема селекцията на Сърбия в Разград от 21.45 часа. И двата дуела ще бъдат излъчени в ефира на Българска национална телевизия 1, Българска национална телевизия 3 и онлайн на www.bntnews.bg/sport.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР