Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов игра почти цял

...
Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов игра почти цял
Коментари Харесай

Попето с почти цял мач, Ростов загуби шанс за Европа през шампионата

Капитанът на българския народен тим Ивелин Попов игра съвсем цялостен мач за своя Ростов при домакинското тъждество против Краснодар. Битката приключи 1:1, а родният футболист стартира като титуляр, само че беше заменен в продължението на мача.

Виктор Клаесон откри за гостите в 25-та минута от дузпа, само че младият Елдор Шомуродов изравни за домакините минута преди края, възползвайки се от ужасно подаване на Роман Ерьоменко. При този резултат приключи и мачът.

Интересното е, че две минути след изравнителното попадение Попето беше заменен от исландеца Бьорн Сигурдарсон, само че този ход не оказа помощ на Ростов да стигне до освен това от точката против противника си, който е в Топ 3 на класирането.

Така Попов и компания на процедура изгубиха възможностите си за класиране в Европа през шампионата. Те са седми с 37 точки, на шест от Спартак Москва, който е финален в Топ 5. За Ростов остава шансът да се пребори за Европа през Купата, където е полуфиналист. Там в първия мач с Локомотив Москва стигна до 2:2, а реваншът е на 15 май. Краснодар е трети с 47 точки и се бори за квота за Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР