Капитанът на Аталанта Папу Гомес говори за коронавируса, който е

...
Капитанът на Аталанта Папу Гомес говори за коронавируса, който е
Коментари Харесай

От сърцето на заразата, капитанът на Аталанта: Всичко е като старшен филм

Капитанът на Аталанта Папу Гомес приказва за ковид, който е с изключителна цикличност точно в Бергамо. „ Всичко е като заплашителен филм, няма никой по улиците”.

Италия е под жестока карантина и надзор от началото на седмицата, с цел да се ограничи разпространяването на Covid-19. Именно северната част от Ботуша бе най-сериозно заболяла, само че държавното управление реши да рестриктира цялата нация. Единствено супермаркетите не работят.

„ Няма нито един човек по улиците. Феновете би трябвало да почитат правилото. Единствените неща, които са отворени, са супермаркетите. Можеш да поръчваш храна по интернет и те ти я доставят до твоя дом. Всичко е като някакъв заплашителен филм и аз в никакъв случай не съм имал подобен опит. Постоянно получавам вести от Аржентина. Хубаво е, че хората ме търсят. Ситуацията тук е много комплицирана. В нашия Бергамо има 400 случая. Знаем, че с любовта на нашите почитатели ще се оправим, само че би трябвало да почитаме разпоредбите и да си останем по домовете”, сподели водачът на „ бергамаските”.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР