Капитанът на Аржентина Лионел Меси посвети спечелената Копа Америка на

...
Капитанът на Аржентина Лионел Меси посвети спечелената Копа Америка на
Коментари Харесай

Лео Меси посвети Копата на Марадона

Капитанът на Аржентина Лионел Меси посвети извоюваната Копа Америка на идола си Диего Марадона и на всички свои сънародници. Това първи негов трофей с националния тим. Десетката на „ албиселесте “ написа прочувствено известие в обществените мрежи, откакто аржентинците съумяха да пресечен 28-годишната си пауза без трофей. Меси се обърна и особено към починалия към този момент Диего Армандо Марадона.

„ Беше необикновен шампионат. Знаем, че към момента имаме какво да подобрим, само че истината е, че всички дадоха всичко, което имаха и не мога да бъда по-горд от това, че съм капитан на този необикновен колектив. Искам да посветя този триумф на фамилията ми, което постоянно ми е давало сили да не преставам напред, на приятелите ми, които обичам доста, на всички които ни имаха вяра, изключително на всички 45 милиона аржентинци, които претърпяват всичко това с ужасния вирус, изключително на тези, които са се докоснали до него. И несъмнено и на Диего, който сигурно ни е подкрепял където и да се намира “.
Накрая Меси помоли аржентинските почитатели да продължат да се грижат за себе си, с цел да победят COVID-19: „ За да продължим да честваме, би трябвало да продължим да се грижим за себе си, дано не забравяме, че би трябвало да изминем дълъг път, с цел да се върнем към естественото и да спечелим битката с вируса “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР