Капитанът на Аржентина Лионел Меси отрече слуховете, че ще се

...
Капитанът на Аржентина Лионел Меси отрече слуховете, че ще се
Коментари Харесай

Меси: Няма да се откажа, искам да играя като световен шампион с Аржентина

Капитанът на Аржентина Лионел Меси отхвърли слуховете, че ще се отдръпна от националния тим след края на Световното състезание в Катар, което „ гаучосите “ завоюваха след извънредно трагична победа над Франция на финала.

„ Не, няма да се откажа от националния тим. Искам да продължа да играя като международен първенец с фланелката на Аржентина “, съобщи суперзвездата на „ Албиселесте “ пред „ TyC Sports “ след финала.

Меси завоюва „ Златната топка “ за най-хубав футболист на Световното състезание в Катар. На шампионата се регистрира със седем гола и три асистенции.

Ето какво написа Меси в обществените мрежи:

“СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ!!!!!

Толкова пъти съм го мечтал, желаех го толкоз доста и към момента не мога да повярвам… Благодаря на цялото си семейство, не всички, които ни подкрепяха и които имаха вяра в нас. Отново доказахме, че когато аржентинците сме обединени, можем да реализираме всичко, към което се стремим. Заслугата е на целия тим, който е над характерностите. Нашата мощ е в това, че всички дружно се борихме за тази фантазия, която е на всички аржентинци… И успяхме!!!

Давай, Аржентина, по дяволите!!!! Ще се забележим скоро… ”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР