Капитанът на английския национален отбор по футбол Хари Кейн се

...
Капитанът на английския национален отбор по футбол Хари Кейн се
Коментари Харесай

Хари Кейн се прицели към европейска титла през 2028 г.

Капитанът на британския народен тим по футбол Хари Кейн се надява да играе на най-високо равнище още осем или девет години и да завоюва европейската купа на домашна почва през 2028. Англия и Република Ирландия бяха оповестени във вторник за домакини на шампионата.

" Хората всеобщо одобряват един състезател за завършил, когато навърши 30 години. Аз не виждам на нещата по този метод. Според мен ми следва втората половина от кариерата ми ", съобщи Хари Кейн, представен от организация Ройтерс.

" За това си има способи за възобновяване. Спортната просвета се развива с бързи темпове, а футболът се приспособява към нея. Пред очите ни са образци за играчи, които имат все по-дълги кариери.

" Само за последното десетилетие видяхме, че футболисти като  Роналдо, Меси, Левандовски и Ибрахимович бяха още по-успешни, откакто навършиха 30. Тогава към този момент си уредил персоналния си живот и имаш семейство и деца. Чувстваш се по-комфортно и си по-здрав душевен. Това ти разрешава да се съсредоточиш върху футбола ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР