Капитанът и първият помощник-капитан на отвлечения от йеменски бунтовници хуси

...
Капитанът и първият помощник-капитан на отвлечения от йеменски бунтовници хуси
Коментари Харесай

Капитанът и първият помощник-капитан на отвлечения кораб в Червено море са българи. МВР: Никой не се е свързал с нас

Капитанът и първият помощник-капитан на отвлечения от йеменски бунтовници хуси транспортен съд " Галакси водач " в Червено море са българи. Това заяви основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев. Корабът, издигнат в Полша, ръководен от японски оператор, е английска благосъстоятелност и беше похитен в Червено море.

" До момента никой не се е свързал с нас. Работим с партньорските служби. Установили сме контакт с околните на отвлечените. Те разполагат с цялостната информация и сме им предложили психическа помощ и всевъзможни други потребности, които може да даде институцията, страната. Работим по решаването на рецесията ", добави Коцев.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи разяснява и случилото се по време на мача България - Унгария, който се игра без аудитория, а почитателите бяха отвън стадиона. " Подобни безредици са провокация към държавните институции, не одобряваме демонстрация на експанзия от футболни почитатели към жителите. Ще бъдем нетърпими към деянията на физическа мощ от страна на нашите чиновници. Там, където има физическа мощ отвън нашите нормативи, ще им потърсим дисциплинарна отговорност ", изясни Живко Коцев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР