Капитан от ВВС: Пентагонът лъже, че не знае, че НЛО

...
Капитан от ВВС: Пентагонът лъже, че не знае, че НЛО
Коментари Харесай

Капитан от ВВС: „Пентагонът лъже, че не знае, че НЛО обезврежда ядрени ракети.“

Капитан от Военновъздушни сили: „ Пентагонът лъже, че не знае, че НЛО обезврежда нуклеарни ракети. “ …Според Луис Елизондо:„ Изглежда, че има някакво сходство или някаква пресечна точка сред наблюдения на НЛО и нашата нуклеарна технология, без значение дали става дума за нуклеарно задвижване, нуклеарна сила и произвеждане, или нуклеарни оръжейни системи.Освен това такива наблюдения са правени и в други страни. Те също са имали сходни произшествия, а това ни демонстрира, че е световен проблем.В Съединени американски щати има произшествия, при които НЛО се намесват и привеждат офлайн нашите нуклеарни качества. Един от най-известните случаи е, когато НЛО стопира нуклеарните ракети във Военновъздушната база Малмстрьом в Монтана през 1967 година “
Бившият капитан от Военновъздушните сили Робърт Салас декларира, че чиновниците на Пентагона лъжат, че не разполагат с информация за мистериозния случай с НЛО, който деактивира американските нуклеарни ракети през 1967 г.Служителите на разузнаването Скот Брей и Роналд Моултри се изправят пред подкомисия на Камарата на представителите на първото обществено чуване на НЛО от повече от 50 години насам и приказват за случая.Брей споделя:„ Тези данни не са в границите на оперативната група за НЛО … Чувал съм истории, не съм виждал публични данни за това. “Четете още: Бивш следовател на Пентагона: „ НЛО летят над Съединени американски щати и не можем да ги спрем. “ (видео)Но пред DailyMail Робърт Салас споделя, че е докладвал за събитието по това време, приказвал е за него неведнъж и е съобщил на държавната работна група за НЛО през 2021 година Отговорът, който получава е: „ Вече знаем вашата история, тъй че в случай че нямате нещо ново, не е нужно да чуваме какво имате да кажете. ”През март 1967 година някогашният капитан на Военновъздушните сили е на дежурство в база Малмстрьом в Монтана, когато охранителите стават очевидци на прелитащо светещо мистериозно алено кълбо с форма на диск. Секунди след появяването му предупредителните сигнали и светлини изгасват, показвайки, че нуклеарните оръжия са станали неактивни.Салас споделя:„ В рамките на идващите няколко секунди шест до осем ракети изпаднаха в положение „ No-Go “, т. е. неработещи. “Стари фрагменти демонстрират, че НЛО в действителност дезактивира нуклеарна ракета.
В идващото видео Ник Поуп проверява историята за нуклеарните ракети, които ненадейно се изключват, когато НЛО се появяват над база на Военновъздушните сили. Бившият шеф на Програмата за разширена идентификация на аерокосмическите закани – Луис Елизондо също споделя, че НЛО са създали нуклеарните качества на Съединени американски щати „ офлайн “.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР