Канят актьора да отиде в Тасмания, за да се запознае

...
Канят актьора да отиде в Тасмания, за да се запознае
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо натиска Австралия да спаси застрашен папагал

Канят артиста да отиде в Тасмания, с цел да се запознае с изчезващия тип, оповестява Телеграф

Холивудската суперзвезда Леонардо Ди Каприо приканва да се постави завършек на изсичането на локалните гори в Австралия, с цел да се отбрани местообитанието на сериозно застрашения бързолетен папагал.

Актьорът и природозащитник обърна внимание на тежкото състояние на птицата, като заяви на 62 милиона свои почитатели в Instagram, че унищожаването на местообитанието на папагала в Тасмания продължава, макар че съгласно експертни оценки в дивата природа са останали единствено 750 екземпляра.

" Австралийското държавно управление даде обещание, че ще предотврати всяко ново изгубване. Природозащитниците не престават да ги предизвикват да съблюдават уговорката си за нулева сеч ", написа Ди Каприо.

В обявата си Ди Каприо показва правосъдната победа на фондация " Боб Браун " от предходната седмица, която е осигурила краткотрайна възбрана за сеч в горски регион южно от Хобарт.

Подкрепяната от Ди Каприо природозащитна организация Re:wild притегли вниманието на артиста към намаляването на популацията на бързолетния папагал и към правосъдното дело.

" Леонардо Ди Каприо сложи Тасмания на картата на света и тежкото състояние на бързолетния папагал към този момент е в действителност световно ", споделиха от " Боб Браун ".

" Радваме се, че Лео изцяло поддържа нашата акция за преустановяване на изсичането на локалните гори и избавяне на сериозно застрашените папагали. Каним Леонардо в Тасмания, с цел да се запознае персонално с този хубав остров, неговите гори и дива природа ", прибавиха от организацията.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР