Канцлерът на торите Джереми Хънт беше предупреден за опасността от

...
Канцлерът на торите Джереми Хънт беше предупреден за опасността от
Коментари Харесай

Джеръми Хънт предупреден от МВФ да не намалява данъците при бомбена интервенция преди бюджета

Канцлерът на торите Джереми Хънт беше предизвестен за заплахата от понижаване на налозите в скоро време от върховен международен орган.

Международният валутен фонд сподели, че съкращенията в този момент ще значат по-малко пари за харчене за жизненоважни услуги като NHS. Бомбената интервенция идва преди бюджета през март и общите избори, които се чакат по-късно тази година.

В двоен удар за торите, МВФ също намали прогнозите си за напредък на стопанската система на Обединеното кралство. МВФ сплотява 190 страни-членки, с цел да се опита да стабилизира световната стопанска система.

Главният икономист на МВФ Пиер-Оливие Гуринша сподели за държавното управление на Обединеното кралство: „ Предпочитаме да не вършат този вид данъчни облекчения. “ Той сподели, че министрите „ може да помислят за разноски за опазване на здравето и модернизиране на NHS; разноски за обществени грижи; върху образованието; може да помислите за сериозни обществени вложения за справяне с климатичния преход; само че и за стимулиране на растежа. ”

Г-н Хънт нам...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР