Кантиано е новото италианско градче, което се включва в програмата

...
Кантиано е новото италианско градче, което се включва в програмата
Коментари Харесай

Още едно градче предлага къщи по 1 EUR

Кантиано е новото италианско градче, което се включва в програмата за продажба на къщи за 1 EUR. Средновековното градче е с близо 2000 поданици, които са решили да се включат в самодейността по развиването му.

Изискванията към вложителите са ясно написани от общината. Кандидатите би трябвало в писмена форма да заявят, че желаят да придобият парцел в Кантиано и че ще го стопанисват най-малко 3 години. Купувачът също по този начин се задължава да покрие всички разноски по прекачване на парцела - нотариални такси, налози и други.

Към контракта за покупко-продажба новите притежатели би трябвало да подпишат и спомагателна лавица в интерес на общината в размер на 4000 EUR. Това би трябвало да стане до 2 месеца след прехвърлянето на парцела.

Новият притежател би трябвало да приготви и внесе в Техническия отдел на общината план за реорганизация на обекта. Това би трябвало да стане не по-късно от 6 месеца след придобиване на парцела.

Работата по възобновяване на парцела би трябвало да стартира пе по-късно от 12 месеца след придобиване на парцела и да приключи най-късно до 4 години след придобиването на недвижимостта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР