КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Шефовете на Канзас Сити освобождават

...
КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Шефовете на Канзас Сити освобождават
Коментари Харесай

Шефовете пускат широк приемник Маркес Валдес-Скантлинг, за да спестят място в тавана на заплатите, казва източник на AP

КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Шефовете на Канзас Сити освобождават необятен правоприемник Маркес Валдес-Скантлинг, човек, осведомен с това решение сподели на Асошиейтед прес в сряда, давайки на първенците на Super Bowl известна по този начин нужна еластичност на тавана на заплатите. икономисват $12 милиона, които биха могли да употребяват, с цел да укрепят офанзивата си или да оказват помощ за задържането на звездите в защитата Крис Джоунс и Л'Джариъс Снийд през идващия сезон.

Шефовете дадоха на Валдес-Скантлинг тригодишна договорка за две години за $30 милиона преди с вярата, че Patrick Mahomes може да трансформира някогашния уайд правоприемник на Packers в жизнеспособна дълбока опасност. Но до момента в който Валдес-Скантлинг имаше запаметяващи се моменти в Канзас Сити, в това число улов на TD в Super Bowl, той беше малтретиран от изпуснати подавания и в никакъв случай не сподели числата, които Chiefs чакаха от него.

Той имаше 42 хващания за 687 ярда и два резултата през 2022 година и единствено 21 хващания за 315 ярда и тъчдаун през миналия сезон. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР