КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Изглежда всички продължават да чакат

...
КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Изглежда всички продължават да чакат
Коментари Харесай

Защитата на Chiefs продължава да преодолява грешките, докато походът им към защитата на Super Bowl продължава

КАНСАС СИТИ, Мисури (AP) — Изглежда всички не престават да чакат проблемите, които изтезават Kansas City Chiefs през целия сезон, да бъдат техни проваляне.

Изпуснатият минава. Оборотите. Наказанията.

Но едно нещо към момента не им е провалено: отбраната им. Това се появи още веднъж при успеха с 27-24 в неделя вечерта в Бъфало, която изпрати Чийфс на техния шести следващ мач за шампионата на AFC. Това държеше Билс отвън енд зоната в последните минути и когато Тайлър Бас пропусна евентуален изравняващ гол от полето отдясно, Канзас Сити беше в идващия кръг в Балтимор.

„ Защитата в действителност го подвигна това второ полувреме и в действителност го понижи, даже до последния удар, когато трябваше да удари този гол от полето “, сподели треньорът на Chiefs Анди Рийд в понеделник. „ Мислех, че е огромно. Те споделиха: „ Стига толкоз. Не можем да им позволим да отбележат. “

Защитата споделя това доста през този сезон.

Шефовете задържаха съперника си до 24 точки или по-малко в 18 от 19 мача, най-хубавата серия в отбрана след фамозния „ Legion of Boom “ в Сиатъл през сезон 2013 година Тази група, водена от Боби Вагнер, Ърл Томас и Ричард Шърман, поведе лигата по точки, ярдове и съвсем всяка друга съответстваща отбранителна статистика и продължи да вкарва Бронкос в Супербоул.

„ За три четвърти нападателно, движехме топката нагоре-надолу по терена, само че ни затвориха през четвъртата четвърт, ” сподели куотърбекът на Chiefs Патрик Махоумс, който в никакъв случай не е губил в дивизионен кръг. „ Отидох при отбраната и им споделих: „ Затворете го и ние ще спечелим този футболен мач. Ще стигнем до мача за шампионата на AFC. “

Чифс към момента имаха проблеми в неделя вечерта – Мекол Хардман измъкна топка от крайната зона за късен тъчбек, което можеше да коства скъпо. Но защото отбраната им играе толкоз добре и единствено две победи от различен пръстен на Супербоул, може би те просто могат да преодолеят проблемите, които преследваха Канзас Сити през целия сезон.

„ Нищо не става елементарно, дребосъче “, сподели защитният състезател Крис Джоунс, който може да се насочи към свободна организация и би се радвал на трети пръстен, преди този момент да се случи. „ Беше нужна огромна ангажираност от страна на доста момчета, с цел да бъдем сполучливи. “

КАКВО РАБОТИ

Харисън Бъткър беше толкоз автоматизиран, колкото кикърите могат да бъдат този сезон. Той означи 14 следващи гола от игра, 6 за 6 в два плейофни мача. Стойността на Бъткър беше подчертана в събота вечерта, когато Пакърс пропуснаха изравняващ гол от полето в последните минути на загубата си от Сан Франциско, и още веднъж в неделя, когато Билс пропуснаха гол, който би изравнил играта им.

КАКВО НУЖДАЕ съдебна експертиза ПОМОЩ

Чийфс бяха измежду най-хубавите в НФЛ против пропуща през целия сезон, само че бяха податливи на бягство. Билс пробягаха 182 ярда на 39 удара в неделя вечер, което им оказа помощ да диктуват темпото на играта. И като се има поради, че QB Джош Алън избяга за 72 ярда и два резултата, това не предвещава нищо положително с Ламар Джаксън от Ravens на палубата.

ЗАПАСИ съдебна експертиза

Исая Пачеко докосна топката единствено 16 пъти, само че трансформира това в 111 ярда и тъчдаун. Той също по този начин имаше ударен удар при първи даун в последната минута, което разреши на Chiefs да изтече времето за победа. Пачеко получи травма в рамото по средата на сезона, само че сподели най-хубавото от себе си през целия сектор и в плейофите.

НАМАЛЕНИ ЗАПАСИ

Една седмица след напъните му бяха сложени под въпрос в Chiefs победа с „ уайлд кард “ над Делфините, Хардман проби през крайната зона, която можеше да се върне и да ги ухапе. Могат ли шефовете да му имат вяра, че ще играе без неточности отсега нататък?

ДОКЛАД ЗА КОНТУРИЗИ

Шефовете играха през по-голямата част от пътя без сигурност Майк Едуардс (сътресение) и бранител Уили Гей Джуниър (шия), до момента в който LG Джо Тъни се очакваше да бъде на ЯМР в понеделник за пострадване на гръдния панер. Защитникът новобранец Чамари Конър игра добре, когато Едуардс падна, а Ник Алегрети свърши добра работа като допълващ гард. Но началниците възнамеряваха да употребяват Гей, с цел да шпионират Алън, който ги издълба с краката си, и евентуално ще го накарат да играе същата роля против Джаксън тази седмица.

КЛЮЧОВ НОМЕР

6 — Броят сезони, в които Mahomes е бил титуляр, и броят поредни години, в които е водил Канзас Сити до мача за купата на AFC. Предишните пет бяха на стадион Ароухед, до момента в който този ще се организира в Балтимор.

СЛЕДВА

Чийфс не са играли шампионат на пътна конференция от 23 януари 1994 година, когато изгубиха с 30-13 в Бъфало. Те завоюваха два мача за купата на конференцията преди този момент обаче, побеждавайки Билс през 1967 година и Рейдърс през 1970 година

___

AP NFL: https://apnews.com /hub/NFL

Източник: apnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР