Кание Уест сподели снимки от новата къща, в която с

...
Кание Уест сподели снимки от новата къща, в която с
Коментари Харесай

Кание Уест притесни феновете си

Кание Уест показа фотоси от новата къща, в която с Ким Кардашиян и децата им се нанесоха преди месеци.

Оказа се, че той е направил гаф, защото с Ким са имали спогодба да не демонстрират новия си дом.

Двойката купи имението за 60 милиона $ предишния декември. Под един от фрагментите музикантът съпостави интериора с кино лентата за ужасите от 2017 година – Get Out. Именно това тормози и почитателите им. Някои даже описаха дома им като психиатрична клиника.

“Хм, бейби. Имахме предписание да не демонстрираме дома си в обществените мрежи! Така чееее… можем ли в този момент да позволим на KUWTK да снима дома ни?”, написа Ким под обявата на мъжа си. По-късно тя се оправда, че това е било смешка и в действителност не съжалявала за решението на брачна половинка си.

Домът на семейство Кардашиян-Уест е планиран от двойката в съдействие с белгийския проектант Аксел Вервурт. Впечатление вършат неналичието на цветове и минималното обзавеждане, а архитектурата прилича църковна.

Имотът разполага с 3,5 акра дворно място, два плувни басейна, два минерални извора и лично лозе.

Кардашиян преди време показа, че е много мъчно да опази къщата чиста и бяла, при съществуването на три деца. “Боже мой. Тичам из къщата с хавлии. Просто би трябвало да си поемете надълбоко въздух и да махнете с ръка.”

Снимките на къщата са първото нещо, което рапърът споделя в последните месеци. Последваха и няколко отрицателни коментара по отношение на държавното управление и президента Доналд Тръмп. Приближени до фамилията споделиха, че Кание още веднъж е получил нервна рецесия. Той е уволнил целия си екип, мениджъра и юриста си. Влязъл е даже в пререкания с тъща си Крис Дженър. И е отпразнувал триумфа на новата си сбирка с дрехи “Джеси” само в компанията на щерка си Норт.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР