Кание Уест се завърна към неделните си служби и получи

...
Кание Уест се завърна към неделните си служби и получи
Коментари Харесай

Ким подкрепи Кание - slava.bg

Кание Уест се завърна към неделните си служби и получи специфична поддръжка от брачната половинка си Ким Кардашян.

В неделя, 16 август, риалити звездата показа на рапъра, който възобнови службите си в Уайоминг, които бяха спрени поради пандемията от ковид. „ Неделните служби се върнаха “, написа Ким в обществената мрежа Туитър. В клипа, който тя показа, се вижда огромна група хора, облечени в червени тоалети, които пеят навън.

Кардашян побърза да успокои всички, които я подлагат на критика, че Кание е взел всички нужни ограничения за попречване на болестта сред присъстващи. Тя съобщи, че брачният партньор ѝ е направил всичко допустимо, с цел да резервира здравето и сигурността на всеки човек в хора. „ Всичко се организира без аудитория. Музиката им ще бъде споделена скоро за всеки, който има потребност от покачване на духа “, добави звездата.

В различен, който Ким показа се вижда, че и тя самата е облечена в алено и държи в ръцете си 4-годишния си наследник Сейнт Уест. „ Искам да благодаря на целия екип за това, че се погрижиха за здравето ни по време на неделната работа “, написа Кание Уест в обществените мрежи.

Неделната работа и поддръжката на Ким идва единствено няколко седмици, откакто в мрежите се завъртяха клюки за бракоразвод. Във към този момент заличен пост в Туитър, рапърът написа, че Ким и майка ѝ – Крис Дженър, се пробват да го държат заключен в фамилната им къща. Той добави, че отдавна желае да завърши брака си, само че никой не му разрешава.

Все отново, двойката очевидно е пооправила връзките си, защото напълно неотдавна се прибраха от фамилна отмора с децата си. Според източник, ваканцията е била за отмора от всичко. „ Това, че са с децата им се отрази сносно “. Близки до двойката споделят, че към този момент звездите се пробват да оправят нещата поради децата си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР